spletna stran spletna trgovina

Adobe InDesign

Vandrovc

Kaj bi radi vedeli, če bi bili popotniki, in bi potovali po Sloveniji in širšem območju?

Za odgovor na to vprašanje pokukajte na spletno stran Vandrovc-Globetrotter, kjer najdete polno nasvetov, blog objav, ki vas popeljejo po znanih in manj znanih kotičkih Slovenije in širše.

Edinstvene aktivne ture, narava in kulturna doživetja.

 

Športivo d.o.o.

Poslanstvo podjetja je zagotoviti optimalne pogoje za šport in športnike v pravem pomenu besede. Njihov cilj je ustvariti prijazno in kreativno športno in poslovno okolje za potencialne stranke in partnerje.

Spletna trgovina je nastala v sodelovanju z grafično oblikovalko Kajo - K2design.
 

Hansa Invest d.o.o.

Poslanstvo podjetja je pomagati strankam pri nakupu kapitalske družbe v EU s sedežem v Sloveniji. Njihova vizija je omogočiti enostaven dostop do podjetij in življenja v EU vsem, ki to želijo.
 

Terme Dobrna

Dobrodošli v termalno zdravilišče Terme Dobrna, kjer se združujejo zdravilni dejavniki z naravnimi danostmi ter sodobno medicinsko znanostjo, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma.

Odklopite od mestnega vrveža in si vzemite čas zase in svoje najbližje. 

Elan Inventa

V Elan Inventi nudijo celovite rešitve za športne, prireditvene in večnamenske arene kot tudi za manjše šolske telovadnice in zunanja igrišča.

Zveza paraplegikov Slovenije

Zveza paraplegikov Slovenije je reprezentativna invalidska organizacija, ki predstavlja, varuje in uveljavlja pravice ter interese paraplegikov in tetraplegikov na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni.

V sodelovanju z grafično oblikovalko Kajo (K2design) smo izdelali novo spletno stran.

Agrarexpert

Pri podjetju se vsakodnevno soočajo z delom na kmetiji, kmetom nudijo pravno svetovanje, leta 2012 pa so pričeli z lastno proizvodnjo električne energije.

Na virtualen in gibljiv način predstavljajo inovativne in tehnološko izpopolnjene izdelke in storitve na področju kmetijske tehnike.

Predstavitvena spletna stran je nastala v sodelovanju z grafično oblikovalko Kajo (K2design).

GoSlo

Turistična agencija GoSlo je specializirana za organizacijo izletov, počitnic in drugih turističnih aktivnosti v Sloveniji in okolici.

Skupaj z grafično oblikovalko Kajo (K2design) smo izdelali novo spletno stran, kjer na enem mestu dobite veliko eidej za enodnevne ali več dnevne izlete.

Spletna stran je v angleškem jeziku.

 

Fun Park Menina

FUN PARK MENINA se nahaja v osrčju kampa Menina v Zgornji Savinjski dolini. Cilji podjetja so izobraževati in zaposlovati mlad kader, deliti strast in znanje, ki ga imamo o športih v naravi. Radi bi predstavili lepote Zgornje Savinjske doline in navdušili ljudi nad preživljanjem prostega časa v naravi. Slednjo želijo ohraniti čisto in izvajati aktivnosti na najboljši možen način.

Spletna stran je nastala v sodelovanju z grafično oblikovalko Kajo, ki deluje pod imenom K2design.

M-STRUKTIV

Avtomobilski nadstreški M-Struktiv so izdelani iz visokokakovostnih in konstrukcijsko stabilnih materialov, skupen pa jim je tudi izjemno moderen dizajn.

Spletna stran je nastala v sodelovanju z grafično oblikovalko Kajo, ki deluje pod imenom K2design.

Strani